Løse bogstaver, tal og tekst
Løse bogstaver, tal og tekst Bogstaver til båden Bogstaver til døren Dine bogstaver og tal bliver altid skåret på vores moderne plotter, i høj kvalitet Vi kan trykke andet end tekst - men specialiserer os i løse bogstaver og tal med din egen tekst klar til påklistring Ikke nok med tekst, vi trykker også mange spændende logoer
Emaerket Firkant

E-mærket: Din garanti for sikker e-handel

Bogstaverogtal.dk overholder alle E-mærkets skrappe krav til sikker e-handel. Du er derfor garenteret en tryg og god købsoplevelse her.

Løse bogstaver, tal og tekst

Selvklæbende bogstaver med god hæfte evne

- Lige til at sætte på din postkasse, båd, dør eller noget helt fjerde...

1

 

Trin 1:
Vælg skrifttype, farve og størrelse

 

2

 

Trin 2:
Skriv din tekst og se den inden du godkender

3

 

Trin 3:
Klar til påklistring
Levering: 1-2 hverdag.

På lager
Varenummer
1000
 
6,95 DKK
VIGTIGT!! Vær opmærksom på postkasse vedr. længde, hvis ikke standard postkasse. Længde kan variere få centimeter i forhold til skrifttype, tekst til postkasser maks. skriftstørrelse 2,5 cm. ved lange navne. Tvivl? Ring 42426209
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Selvklæbende bogstaver og tal, en nem måde at dekorere postkassen, båden eller døren. Indtast din tekst, så korrektur skærer vi folien i den størrelse og farve du har valgt, ved os betaler du ikke for mellemrum, kun for antal bogstaver og tal.
Specifikation
videoguide

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Løse bogstaver, tal og tekst
Spørgsmål til produktet
Bogstaver Til Postkasse

Bogstaver til postkassen

Kan posten heller ikke finde din postkasse? Så er det selvklæbende bogstaver i god kvalitet du har brug for. For små penge får du på en nem måde en stilfuld vejviser til post buddet. Ikke flere breve der ender hos naboen. Med vores nemme design værktøj kan du selv vælge om der skal være forskel i størrelsen på dit navn og vej nummer. Bestiller du inden klokken 16 afsender vi din ordre allerede samme dag. Dit navn, dit firmanavn eller din fulde adresse leverer vi som frit skårede bogstaver. Med frit skårede folio bogstaver får du den flotteste finish, da der ikke kommer nogen underlig hvid plastik baggrund på din tekst. Har du nogle spørgsmål, så se i vores spørgsmål sektion ovenfor – er dit spørgsmål ikke besvaret, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os direkte. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Bogstaver til maritimt brug

Bogstaver til maritimt brug

Frygter du Poseidons vrede? Så må du ifølge gammel tro ikke sejle i et skib der ikke er døbt. Når først din båd er døbt, er det vigtigt at gøre hele verdenen opmærksom på skibets navn – det gør du lettest med selvklæbende bogstaver. De selvklæbende bogstaver her fra siden er næsten uopslidelige. De holder til mange år på havet og bevare deres elegante og rene finish i hele deres levetid.

Bogstaver til maritimt brug

Så er det lovpligtigt at hun tydeligt bærer sit navn og hjemsted på hækken, eller så tæt på hækken som muligt. Endvidere er det lovpligtigt at navnet har en bogstavs størrelse på min. 8 cm. Du kan læse mere om reglerne hos Skibsregistret. Selvom din båd ikke er registreret i skibsregistret stiller mange havne og sejlklubber krav om din båd bærer en klar letlæselig tekst der benævner navn og hjemsted.

Nemt at finde mødelokalet

Nemt at finde mødelokalet

Du kender det sikkert godt – du er ude hos et nyt sted og leder forgæves i 10 minutter efter Mødelokale 3 B. Du tænker sikkert ikke over det hos dig selv, men gør det nemt for gæster at finde rundt med klar skiltning af mødelokaler, toiletter og køkkener. Med de stilrene selvklæbende bogstaver fra bogstaverogtal.dk gør du det nemt for dine gæster og nye ansatte at finde rundt. Det er ikke længere nødvendigt med dyre messing skilte når du skal skabe et stilfuldt udtryk på kontoret. De frit skårede bogstaver giver din tekst et tidløst udtryk der passer ind på et hvert moderne kontor.

Spørgsmål om selvklæbende bogstaver og tal

Det kan virke uoverskueligt at bestille fysisk trykte tekst via internettet. Vi får hver eneste dag spørgsmål fra vores mange kunder, vi besvarer naturligvis alle henvendelser på både e-mail og telefon hurtigt. Nedenfor kan du læse nogen af de spørgsmål vi oftest bliver stillet af besøgende som dig der ønsker deres egen tekst til påklistring.

Kommer min tekst til at stå på en linje  

Vores smarte system ovenfor, der automatisk viser hvordan din tekst kommer til at se ud, er desværre ikke ufejlbarligt. Det kan således godt forekomme at systemet viser din tekst på to eller flere linjer, men har du ikke trykket ”ENTER / Knækpil” vil din tekst stå på en linje når du modtager den. Ønsker du din tekst på to eller flere linjer, skal du blot trykke ”ENTER / Knækpil ” når du ønsker linjeskift. Vi arbejder løbende på at forbedre vores system.

Er teksten frit skåret  

Ja, alle tekster bliver leveret som frit skårede bogstaver på monterings film. Det betyder for dig at der ingen hvid plastik er bag ved dine bogstaver. Dette sikre et elegant og tidløst udtryk. Monterings filmen gør det nemt for dit at monterer din tekst så den står med den helt rigtige afstand imellem bogstaverne og på en lige linje.

Kan teksten klæbe når jeg modtager den  

Hos Bogstaverogtal.dk går vi meget op kun at leverer kvalitets folio bogstaver. Alle tekster du bestiller her på siden vil blive leveret som frit skårede bogstaver og tal, altså uden hvid plastik bag på. Alle bogstaver og tal er allerede fra vores side gjort klar til at blive klistret fast. Bestiller du din tekst her på siden er du sikker på den hænger rigtig godt fast på det underlag du vælger at sætte den fast på. Se eventuelt vores video guide ovenfor hvis du er i tvivl om hvor nemt det er at påsætte din egen tekst.

Hvordan får jeg min tekst til at stå på to linjer  

Hvis du ønsker din selvklæbende tekst skal stå på mere end en linje, skal du blot trykke på ”ENTER / Knækpil” der hvor du ønsker linje skiftet. Så sørger vi får din tekst bliver sendt på to eller flere linjer, alt efter dine ønsker.

© 2014 Bogstaverogtal.dk. All Rights Reserved.